Arbana Hajredinaj

Visual Artist

 

ATELEU I DJEGUN I BABAIT TIM DHE PIKTURA E DJEGUR NE MUR-Fotografi-2000


 

"TERRACA"-fotografi-2000


 

DUKE PI KAFE-fotografi-2005


 

"FUNDI I DITEVE DHE NJE FILLIM I RI"-Duke pritur per ceremonine e hapjes


 

"SHOQJA IME DUK ME PRITUR"-Fotografi-2002


 

Mihja siperfaqesore ne Bardh te Madh-fotografi nga Aeroplani-2003

Toka e Kosoves

 

 

 

 

Shqiperia

Prishtina

Prishtina

Shqiperia

 

END OF DAYS AND NEW BEGINING/design of catalogue for the Exhibition with the same title